Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Ingekomen raadsstukken

Weekoverzicht

vrijdag 5 mei 2023

23:58 - 23:59
Locatie

N.v.t.

Voorzitter
N.v.t.
Toelichting

Onder Ingekomen raadsstukken kunt u raadsstukken vinden die gedurende één week door de griffie zijn ontvangen. Deze raadsstukken worden gepubliceerd onder één datum aan het eind van een week zodat er een overzicht ontstaat van de in die week ontvangen raadsstukken. Dit staat los van de daadwerkelijke publicatiedatum van raadsstukken, deze datum wordt links van de raadsstukken weergegeven. Onder Ingekomen raadsstukken worden geen stukken opgenomen die door burgers dan wel instellingen binnen of buiten de gemeente zijn verstuurd naar de gemeenteraad/griffie. Deze stukken worden opgenomen in de Lijst van Ingekomen Stukken (LIS). De LIS is te vinden op de agenda’s van de raadsvergaderingen.

Agendapunten

  1. 01.05.23

    Het college brengt jaarlijks verslag uit aan de gemeenteraad en de provincie over de uitvoering van de Archiefwet. Dit verslag is gebaseerd op het KPI-onderzoek over 2022 (KPI = Kritische Prestatie Indicatoren). Uit het onderzoek blijkt dat het archief van Leidschendam-Voorburg goed op orde is.

  2. 02.05.23

    De burgemeester informeert met een burgemeestersbrief de raad over een schietincident in de Dokter Huijserstraat in Leidschendam.