Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Ingekomen raadsstukken

Weekoverzicht

vrijdag 5 juli 2024

23:58 - 23:59
Locatie

N.v.t.

Voorzitter
N.v.t.
Toelichting

Onder Ingekomen raadsstukken kunt u raadsstukken vinden die gedurende één week door de griffie zijn ontvangen. Deze raadsstukken worden gepubliceerd onder één datum aan het eind van een week zodat er een overzicht ontstaat van de in die week ontvangen raadsstukken. Dit staat los van de daadwerkelijke publicatiedatum van raadsstukken, deze datum wordt links van de raadsstukken weergegeven. Onder Ingekomen raadsstukken worden geen stukken opgenomen die door burgers dan wel instellingen binnen of buiten de gemeente zijn verstuurd naar de gemeenteraad/griffie. Deze stukken worden opgenomen in de Lijst van Ingekomen Stukken (LIS). De LIS is te vinden op de agenda’s van de raadsvergaderingen.

Agendapunten

 1. 03.07.24

  Raadsbrief ter beantwoording van de schriftelijke vraag:


  · Geeft URW/Westfield Mall of the Netherlands in gesprekken aan dat zij betaald parkeren willen invoeren? Zo ja, op welke termijn?

 2. 03.07.24

  De antwoorden op de gestelde schriftelijke en feitelijke vragen van de fractie van het CDA inzage buitenzwemmen en verkoeling voor kinderen en jongeren deze zomer.

 3. 03.07.24

  Beantwoording schriftelijke vragen D66 Procedure rond twee aangevraagde buitenplanse omgevingsplanactiviteiten in de Duivenvoordecorridor.

 4. 04.07.24

 5. 04.07.24

 6. 05.07.24

  In de motie wordt vastgesteld dat we in de gemeente Leidschendam-Voorburg veel voetbal en andere sportgelegenheden in de openbare ruimte hebben. Veel van deze plekken worden in de donkere avonduren niet gebruikt omdat ze geen verlichting hebben.


  Een jonge bewoner stelde voor om verlichting te plaatsen bij het voetbalveld aan het Prinsenhof, nabij Prinses Carolinalaan en de Waterlelie. Dit om sporten, in de maanden dat het vroeg donker wordt, ook mogelijk te maken.