Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Beeldvorming

1. Sterk voor Noord

dinsdag 4 oktober 2022

19:00 - 20:15
Locatie

De Waterlelie (Prinsenhof 4 te Leidschendam)

Voorzitter
Mw. S.R. Paltansing
Toelichting

Wilt u een onderwerp aandragen om te bespreken met de gemeenteraad tijdens deze beeldvorming inwoners? U moet dan uiterlijk 3 weken vóór de beeldvorming het onderwerp aanmelden. Stuur alstublieft een e-mail naar griffie@lv.nl of geef het telefonisch door op (070) 300 8858.


De agenda’s van de beeldvormingen worden in de regel 10 dagen vóór aanvang van de bijeenkomsten gepubliceerd.

Agendapunten

 1. 1

  Het raadsvoorstel ‘uitvoeringsplannen 2023 en verder programma Sterk voor Noord’ besproken staat geagendeerd voor bespreking in de Commissie Samenleving van 17 oktober 2022. Ter voorbereiding van deze commissiebehandeling wordt een bijeenkomst op locatie georganiseerd waarin informatie wordt gegeven en waarbij ook betrokkenen (bewoners en partners) in de wijk zijn uitgenodigd.


  In deze bijeenkomst willen de partners die onderdeel uitmaken van het programma Sterk voor Noord u graag informeren over de (voorgestelde) uitvoeringsplannen voor de komende jaren. Na de inleiding door de programmamanager vertellen de opgavetrekkers u over de verschillende uitvoeringsplannen. De trekkers van de drie opgaves zijn:
  Jeugd en onderwijs: Vlietkinderen en SenW
  Financiële zelfredzaamheid: Bibliotheek
  Fijn en veilig wonen: Vidomes en Politie
  Na de presentatie kunt u terecht bij markttafels. Voor de verschillende uitvoeringsplannen zijn partners aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

 2. 2
  Bewoners Participatie Groep (BPG) Prinsenhof over de afvalproblematiek in Leidschendam Noord en de oplossingen hiervoor.