Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Beeldvorming

Presentatie over Vlietwensen door stichting Vlietwensen

dinsdag 1 juni 2021

19:30 - 20:30

Locatie
Presidiumkamer, Huize Swaensteyn
Voorzitter
Dhr. A.H.M. Strous
Toelichting

De beeldvorming ondervindt een technische storing en kan helaas niet live worden bekeken. U kunt de uitzending wel terug kijken en u heeft ook nog de mogelijkheid om vragen te stellen via het e-mail adres griffie-presidiumkamer@outlook.com.
Excuses voor het ongemak.

De Beeldvorming dient ter verduidelijking van onderwerpen die inwoners, raad of college van belang vinden. Zowel inwoners, raadsleden als collegeleden kunnen onderwerpen aandragen.

De Beeldvorming is openbaar en ook andere geïnteresseerden zijn welkom en zij kunnen ook vragen stellen. Het politieke debat vindt plaats in de raadscommissies (en dus niet in de Beeldvorming).

Inwoners kunnen onderwerpen aandragen voor de Beeldvorming via griffie@lv.nl

De agenda’s van de beeldvormingen worden in de regel 10 dagen vóór aanvang van de bijeenkomsten gepubliceerd.

Uitzending

Agendapunten

In de Presentatie geeft de gemeentelijke commissie Vlietwensen een toelichting op het belang van Vlietwensen voor de lokale samenleving. De commissie financiert initiatieven die bijdragen aan de sociale cohesie of leefbaarheid voor en door bewoners uit Leidschendam-Voorburg. Vlietwensen kent een bedrag toe, als aan alle voorwaarden is voldaan. Het fungeert dus als een fonds voor burgerinitiatieven van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Alle bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit de gemeente kunnen een aanvraag voor financiering van een initiatief indienen.

Er vinden gelijktijdig twee andere digitale bijeenkomsten plaats, de (live) uitzending daarvan is te vinden met de volgende links:

Presentatie over het Bomenplan van stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg:

https://lv.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Index/10ca9161-5cfc-4b5c-b535-f7b2fe79f5af

Presentatie over de Mall of the Netherlands

https://lv.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Index/5adc11f2-69b0-4839-8a47-724bbe0f161a