Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Commissie Omgeving

Ontwerp Masterplan Bereikbaarheid CID Binckhorst

dinsdag 28 juni 2022

19:30 - 23:00

Locatie
Raadzaal, Huize Swaensteyn
Voorzitter
Mevrouw S.J. Duijvestijn-van Leusden
Toelichting

De agenda van de commissie Omgeving wordt in de regel 10 dagen vóór aanvang van de vergaderingen gepubliceerd. De stukken behorende bij agendapunt 1b en 2a worden 24 juni gepubliceerd.

Wilt u inspreken op één van de onderwerpen op de agenda van deze commissievergadering? Aanmelden kan tot uiterlijk 12:00 uur op de dag van de vergadering. Stuur alstublieft een e-mail naar griffie@lv.nl of geef het telefonisch door op (070) 300 8858.

Agendapunten

De stukken voor deze vergadering worden op 24 juni gepubliceerd.

Samen met het rijk, de regio en de gemeenten Den Haag en Rijswijk doorloopt de gemeente Leidschendam-Voorburg de MIRT Verkenning Bereikbaarheid CID Binckhorst. Inmiddels het is het Ontwerp Masterplan Bereikbaarheid CID Binckhorst, inclusief Voorlopige Voorkeursvariant, bekend. De colleges van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg leggen het Ontwerp Masterplan inclusief achterliggende onderzoeken ter inzage. De zienswijzenprocedure start  op 8 augustus aanstaande en duurt 6 weken. De stukken worden op 21 juni ook in de colleges van de gemeenten Den Haag en Rijswijk behandeld. Verzending naar gemeenteraden en openbaarmaking gebeurt pas op 24 juni.

Bijlagen