Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Wijk, M. (Marien) van

Wijk, M. (Marien) van
Politieke partij
GBLV
Emailadres
m.v.wijk@leidschendam-voorburg.nl
Functie
Gemeenteraadslid

Naast mijn raadslidmaatschap ben ik:

  • Voorzitter en lid Raad van Advies Van Leeuwen catering, de Star Leidschendam (onbetaald)

Even voorstellen:
Geboren op 28 november 1962 in Leidschendam en ook bijna mijn hele leven woonachtig in deze gemeente. Vader van dochter Cindy. Na mijn schoolopleidingen in Leidschendam en Voorburg heb ik een paar jaar bij de groothandel SRV gewerkt van mijn vader om vanaf mijn 21e zelfstandig ondernemer te worden. Nu de actieve ondernemers-carrière wat achter mij gelaten en vermaak mij prima op de golfbaan en met mijn Harley Davidson..

Ik ben raadslid omdat:
Als ondernemer in de politiek dan vraag je om problemen. Een andere wereld, andere gedachten en een heel andere aanpak. Juist deze uitdaging trok mij aan. Niet altijd even makkelijk en leuk, maar toch uitdagend en leerzaam. Het luisteren naar inwoners en hen kunnen bijstaan geeft mij voldoening.

In de gemeenteraad spreek ik over de onderwerpen:
Het reilen en zeilen in het centrum van Leidschendam en Stompwijk. En algemeen: Openbaar gebied, verkeer/bereikbaarheid en woningbouw.

Mijn favoriete plek in gemeente Leidschendam-Voorburg is:
Vele plekken, maar een hapje en drankje rond de Sluis in Leidschendam is erg aantrekkelijk. Daarnaast woon ik mooi in het buitengebied bij de Vogelplas waar ik dus ook graag ben.

Je kunt mij het beste bereiken via:
Kan ik iets voor u doen, heeft u een vraag of wilt u mij spreken? Mail naar m.v.wijk@lv.nl en u krijgt altijd een reactie van mij.

Stemgedrag

933 Stemmen, 81% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag