Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Duijvestijn-van Leusden, S.J. (Sanja)

Duijvestijn-van Leusden, S.J. (Sanja)
Politieke partij
GBLV
Emailadres
sj.duijvestijn@leidschendam-voorburg.nl
Functie
Gemeenteraadslid

Naast mijn raadslidmaatschap ben ik:

  • Projectcoördinator
  • Buddy (onbetaald)
  • Redacteur (onbetaald)
  • Examen & toets surveillant (onbetaald)
  • Vrijwilliger senioren bezoek (onbetaald)

Even voorstellen:
Ik ben Sanja Duijvestijn-van Leusden, dochter van een Kroatische moeder en een Nederlandse vader. Getrouwd met Wil en trotse moeder van Maura (2004) en Lana (2007). Geboren en getogen in Den Haag, voor mijn 1e liefde op mijn 19e verhuist naar Voorburg en voor mijn 2e liefde op 29-jarige leeftijd naar Leidschendam. Ik ken de gemeente als mijn broekzak. In het dagelijks leven ben ik projectcoördinator. In mijn vrije tijd geef ik gastlessen maatschappijleer, ben ik redacteur, examen- en toets surveillant en bezoek ik ouderen in onze gemeente. Dit is mijn 3e termijn als raadslid voor GBLV/Gemeentebelangen.

Ik ben raadslid omdat:
Van jongs af aan ben ik als vrijwilliger betrokken bij mijn leefomgeving zowel op bestuurlijk-, als op sociaal gebied. Van vakbondscontactpersoon tot tennisbestuur, van klassenmoeder tot redacteur. “Een betere wereld? Begin dichtbij!” is mijn motto. Eén van mijn redenen om politiek actief te worden is om politiek laagdrempelig te maken. Politiek hoort zich niet af te spelen in de spreekwoordelijke ivoren toren. Politiek is er voor iedereen! Burgers zouden eerder betrokken moeten worden bij de besluitvorming. Met mijn sociale hart zet ik mij in om de burger een podium te geven. Linksom of rechtsom: samen is het toverwoord!

In de gemeenteraad spreek ik over de onderwerpen:
Bij GBLV worden de onderwerpen verdeeld op kennis en kunde. Een luxe, die een grote fractie zich kan permitteren. In de vorige raadsperioden hield ik mij bezig met afval, communicatie, onderwijs, het Stadsgewest Haaglanden, wonen en de doelgroepen: jeugd en ouderen. Mijn interesses liggen ook bij burgerzaken en wijkgericht werken. Mijn expertise is breed, waardoor ik flexibel inzetbaar ben. Deze raadsperiode zal ik meer te zien zijn in de commissie samenleving en in de commissie omgeving als voorvechter voor behoud van het Oranjekwartier. Daarnaast ben ik momenteel actief als fractiesecretaris en neem ik namens mijn fractie deel aan het presidium.

Mijn favoriete plek in gemeente Leidschendam-Voorburg is:
Park Arentsburgh, vanwege de geschiedenis (Romeinen), het groen, de rust en de prachtige oude bomen. Mijn oudtante woonde op de Binckhorstlaan en nam mij er in mijn jeugd mee naar toe, ik heb er mooie herinneringen aan. Nog altijd wandel ik er graag om mijn hoofd leeg te maken.

Je kunt mij het beste bereiken via:
duijvestijn@gblv.nl

Stemgedrag

945 Stemmen, 81% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag