Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Beek, G.D. (Guus)

Beek, G.D. (Guus)
Politieke partij
VVD
Emailadres
GDBeek@leidschendam-voorburg.nl
Telefoonnummer
06-55747956
Functie
Gemeenteraadslid

Naast mijn raadslidmaatschap ben ik:

  • Penningmeester Orkestacademie VHJO (onbetaald)

Even voorstellen:
Vorige eeuw ben ik vanuit Friesland verhuisd naar Voorburg. Mijn vrouw en ik wonen nu in Voorburg Midden. Mijn werkveld is altijd dagbladuitgeverijen geweest. Met name in het spanningsveld tussen redactie, drukkerij en bezorging. Een mooie omgeving om mijn opleiding als bedrijfskundige te kunnen toepassen op zowel de menselijke verhoudingen als op procesvoering. Dit heb ik later mogen voortzetten als chef systeemredactie bij NRC Media. Al deze functies hebben gemeen dat er sprake is van een belangentegenstelling.

Ik heb al jaren belangstelling voor oude Franse auto’s en rijd hier graag in.

Ik ben raadslid omdat:
De raad is een lekenbestuur. Er is geen startkwalificatie voor nodig. Iedereen kan er aan mee doen en dat maakt het zo waardevol dat je in deze democratie kunt meepraten over beleid, budget en kaders. Meedoen en stimuleren dat inwoners ook meedoen. Wij nemen besluiten die van directe invloed zijn op de omgeving waarin we wonen. Dus waarom raadslid: omdat je mee kunt doen en probeert het verschil te maken in plaats van onverschilligheid. Dus luisteren en daar ook wat mee doen. Maar je MOET JE wel realiseren dat je onderdeel van een raad bent die uit 35 leden bestaat.

In de gemeenteraad spreek ik over de onderwerpen:
• Wonen en bouwen (projecten)
• Verkeer en vervoer
• Parkeren
• Openbaar vervoer
• Riolering, Afval en Milieubeheer
• Energietransitie.

Mijn favoriete plek in gemeente Leidschendam-Voorburg is:
Er zijn meerdere mooie plekken in onze gemeente. In het buitengebied staan drie hele mooie molens en de sluisjes in Leidschendam zijn prachtig. Maar ik zoek het wat dichter bij huis. De Aart van der Leeuwkade met het water en het oude gemaal er nog in, is prachtig.

Je kunt mij het beste bereiken via:
Het kan via de telefoon, WhatsApp (06-55747956) of via de mail (gdbeek@leidschendam-voorburg.nl)

Stemgedrag

243 Stemmen, 74% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag